landmeter Dirk Uytterhoeven

Sinds 1989 ben ik in de voetsporen van mijn vader getreden. Zelf heb ik de zaak verder uitgebreid en ben ik uw landmeter met kantoor in Meerbeek (Kortenberg), maar ook actief in gans Vlaams- en Waals-Brabant, Brussel en ruime omstreken. In 2021 hebben we een vennootschap opgericht onder de vorm van de “CV Landmeetkantoor UYTTERHOEVEN”.

Wilt u uw terrein laten afpalen, een gebied in kaart brengen, uw eigendom naar waarde laten schatten of uw verkavelingsdossier opstellen? Wilt u de mogelijkheden met uw grond, eigendom of huis nagaan en beste beslissing hierin nemen? Wordt het beheer van uw patrimonium te zwaar en zoek je iemand om die taak over te nemen? Ik ben uw expert in het beheren van onroerende goederen in de grote zin van het woord!
Ook voor de verdere ontwikkelingen van uw eigendom zijn we uw perfecte partner.

Zo trachten wij u zo ver mogelijk te begeleiden en te ondersteunen om het beheer en de rentabiliteit van uw eigendommen zo gunstig mogelijk te betrachten en kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten

Onze Werkwijze

Wij gaan bij elk project zeer doordacht te werk, met de grootste precisie en begeleiden u om de beste oplossingen te kiezen. Zo garanderen wij u de beste service.
Aarzel niet langer en neem contact op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Kantoor te Kortenberg

Hulstbergstraat 27 te 3078 Meerbeek

0474993969